Grattis alla vinnare!

Nu är det så att jag sitter med en speciell lapp framför mig på terassen och njuter av solen. Vad kan det vara för lapp? Det är lappen där veckans blogg-vinnarna står. Skulle ha presenterat vinnarna i fredags, men orkade inte med det eftersom jag blev sjuk. Men nu har jag kryat på mig och ingen mer anmälde sig, så därför drog jag vinnarna nu.

Tänkte skriva lite om hur vinnarna drogs. 

Jag skrev upp namnen på de som hade anmält sig. De som hade gjort något eller några extra saker för att få större chans att vinna skrev jag upp på fler lappar, beroende på hur många extra saker de gjort. En extra sak= en extra lott. Två extra saker= två extra lotter osv. 

Sen la jag alla lapparna i en burk. Jag bestämde mig för att dra 10 vinnare uppdelat på 2 "omgångar". Mer om detta längre ner i inlägget.

Den som vann skulle ha fått sitt namn draget 5 gånger. Det tog sin lilla tid att få fram den första vinnaren kan jag säga. Sen drog jag ytterligare 4 personer på följande sätt.

När jag dragit fem vinnare och skulle dra fem till krävdes det enbart att man fick sitt namn draget under de fem gångerna som jag drog lotter. Om man redan hade vunnit kunde man inte vinna här, för detta var mer för att fler skulle få chansen att vinna.

Nu tänkte jag berätta mer om de olika "omgångarna".

1:a omgången: I den 1:a omgången krävdes det att man fick sitt namn draget 5 gånger. När jag dragit 5 vinnare var vinnarna korade i 1:a omgången. Det fanns alltså bara 5 platser där.

2:a omgången: I den 2:a omgången vann man om man fick sitt namn draget under de 5 gångerna som jag drog vinnare.

Nu har jag beskrivit hur vinnarna drogs. Jag vet att det inte var tänkt såhär från början. Men jag ångrade mig lite. Men naturligtvis kommer de som vann. (Alltså drogs först, eller blev dragen 5 gånger först, att få ett litet större pris. Alla som fick en placering kommer naturligtvis också få pris.)

RESULTATLISTA:

1:A OMGÅNGEN!



Här kommer adresserna till bloggarna så att ni som är intresserade kan ta en titt, och att vinnarna själva kan kontrollera att det är deras blogg och inte bara deras namn.

Micaela: http://enflickasdagbok.blogg.se/

Ebbacanon: http://ebbascanon.blogg.se/

Agnes: http://aggehh.blogg.se/

Ebba & Isabella: http://wejustsmile.blogg.se/

Malin: http://maolions.blogg.se/



Och nu går vi raskt vidare till vinnarna i 2:a omgången.



Och som jag gjorde förut kommer adressen till de vinnarna här.

Emma: http://eemma.se/

Victoria: http://vickevictoria.blogg.se

Esra:
http://esraofatimas.blogg.se/

Emilia: http://eemijji.blogg.se/

Ida: http://idajaasko.blogg.se/

GRATTIS ALLA VINNARE!

Nu tänkte jag ge er lite mer information.

Vinnarna i omgång 1 kommer att få sitt pris denna vecka. (Inte riktigt bestämt vad än, men jag hör av mig om detta både i bloggen och till de inblandade).

Vinnarna i omgång 2 kommer att få sitt pris nästa vecka.

Ett pris som alla kommer att få oavsett om de vunnit eller ej är:

En extra lott vid nästa tävlingstillfälle! Detta för att jag är så snäll, och för att det är oerhört roligt att så många faktiskt ställde upp. Hade inte räknar med det först så det var därför som jag bara tänkte dra en vinnare, men pga många deltagare drog jag fler. Och det finns goda chanser för fler tävlingar framöver kan jag säga:).



Men nu har jag inte tid med bloggen något mer. Ha en härlig onsdag allihopa! Det ska jag ha:).
1 EMMAS!:

skriven

tack för länken :DD kram

2 Malin:

skriven

Jaaaaa:D

3 Esra:

skriven

TACK SÅ JÄTTE MKT :*

4 EMMAS!:

skriven

oo tackar sööt :D

5 Fatima:

skriven

Tack<3 såg du esra vår blogg van haha. :*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: