Botad från idétorka

Jag har haft en liten idétorka idag. Jag hade nämligen tänkt mig att spela på skolavslutningen, men jag har funderat på vad jag ska spela sen jag kom hem från skolan efter att ha haft ett möte med musikläraren om det här. Jag har vänt upp och ned på hela rummet så jag antar att jag får städa upp sen.

Men nu håller jag iallafall på att fixa noter till låten, jag har den i en bok men tänkte försöka få den på papper. Det går sådär. Men det blir nog bra.

Här är låten som jag tillslut bestämde mig för att spela.

Hejhej! Det var ett tag sedan jag bloggade...

Hejhej! Det var ett tag sedan jag bloggade. Men ja, snart är sommarlovet här och på sommaren håller jag på med andra saker än dator osv. Sen har jag ingenting vettigt att blogga om. Men för att blogga om något så gjorde jag omprov idag i historian. Ha det så bra så får vi se när vi hörs!

Eurovision har precis slutat och det är hä...

Eurovision har precis slutat och det är härligt att Loreen gick vidare. Idag stannade jag kvar efter skolan för att göra prov. Gick sådär. Men har fåtr veta att jag fått VG+ på det muntliga nationella och att jag får VG i bild i slutbetyget. När jag kom hem började jag sortera reklam som jag ska dela ut i helgen. Är inte klar än så jag ska fortsätta imorgon. Ni får ha det så bra!