Fotografering

Både igår och idag har jag varit ute och fotograferat. Det resulterade i några riktigt bra bilder. Dock kommer de inte publiceras på bloggen än, då jag ska fixa iordning dom och se vilka jag ska ha kvar osv. Bland annat försökte jag ta en bild på en skylt, men jag fick hoppa för att få rätt vinkel. Men det blev en hel del skräpbilder av den sortens metod att fotografera på, därför får det också vänta.

För övrigt så började jag skolan kvart över tolv idag för att spanskan var inställd. Därför hann jag ut och fota lite på morgonen. Och jag fick en hel del blickar från folk i bilar och sånt. Men det är de som inte förstår sig på estetik hihi :).
Sen åkte jag till skolan och hade engelska. Gemun var tydligen inställd så då var det bara gitarrlektion kvar och sen åka hem. När jag kom hem gjorde jag körkortsfrågor på internet och det går framåt, då jag förbättrade mig med 9 rätt den här gången. Men det är en del kvar.

Det är vad jag har gjort idag. Här kommer iallafall två bilder som jag tog igår. Dock är det samma bild i grunden.


Att en sån liten detaljändring gör sån skillnad. Första bilden är bara lite redigerad, och den andra ett "steg" mer redigerad. Kanske lägger upp originalet nån gång.

Funny pictures

Nu kommer det fler roliga bilder.


Det är kattens ansiktsuttryck på högra bilden där nere som gör hela bilden rolig haha.


Dag 30 - Berätta om ett minne från en resa

Ja, det får nog ta och bli en av resorna till Stockholm där vi sen skulle fortsätta ner till Kalmar efter det. Minnet f¨rån den resan var att vi skulle till mammas kusin och hon hade hund, men jag var inte det minsta rädd för dom. Detta var när jag fortfarande var rädd för hundar. Men efter den resan blev min hundrädsla mindre, så det är därför det är ett bra minne.
 
Nu är den här blogglistan färdig, och uppdraget slutfördes. Jag lyckades lägga upp dagens punkt i blogglistan varje dag i 30 dagar, dessutom utan att ha ett enda inlägg i blogglistan på tidsinställt. Även fast det ibland krånglade för mig så lyckades jag. Jippi! Ska nu försöka hålla igång bloggandet även fast blogglistan är färdig för just nu. Får se om det blir en ny längre fram.
 
Mission completed.