Sista dagen på sommarlovet

Idag är det sista dagen på sommarlovet. Men det gör ingenting för mig för jag har längtat till gymnasiet länge nu. Jag tänkte att jag skulle skriva lite om vad jag har gjort det här sommarlovet. Bilder kommer senare eftersom detta är fel dator.

Först så var det skolavslutning och efter det var vi hemma i en vecka. På fredagen efter att skolan hade slutat så var vi på min kusins student, och dagen efter åkte vi till Kalmar och hälsade på Emmy och hennes familj. (Det har jag redan bloggat om.) När vi kom hem från Kalmar så var vi hemma några dagar och sen åkte vi och hälsade på några vi känner i deras sommarstuga. Efter att ha varit där i några dagar så åkte vi hem igen. Sen hände det inte så mycket mer. 

Sen har jag även sommarjobbat på ett ålderdomshem i 3 veckor. Efter det så har det inte hänt så mycket tycker jag. Jag har varit på ett 40 års kalas och för några dagar sen så köpte jag ett elpiano så nu har gitarren konkurrens kan man gott och väl säga. 

Det är väl det som har hänt i sommar.
  

Fått tandställning

Idag har jag fått tandställning. Hittills har det gått ganska bra. Det börjar bli ömt i tänderna och jag kan inte bita för då är det verkligen inte skönt. Det känns  ungefär som när jag fick min förra tandställning men inte riktigt. Den här bara fastnar hela tiden i kinderna. Men det är skönt att jag fick med mig "vax" som jag kan sätta på stället där det skaver så att det inte blir lika vasst.

Förresten så såg jag Jörgen Jönsson i väntrummet. Han var där med sin dotter, men nog om det.  

Känner mig lite som en robot eller någon annan metallgubbe.För övrigt så har jag åkt på en förkylning så har ont i halsen och är snuvig. Det är inte kul. Men jag borde snart vara frisk för jag känner mig inte så jättesjuk. Inatt var jag snuvig och hade jätteont i halsen. Men det är lite bättre nu. Men jag känner att det retar väldigt i halsen.

Men nu ska jag avsluta inlägget med att visa en bild på mitt nya jag.Vilka fina tänder jag får när tandställningen tas bort.

Har skapat en ny kategori som heter Tandställningen där jag kommer skriva om hur det går med tandställningen och även andra saker inom området tänder. Nu ska jag försöka fixa lite med bloggens design. Fixade en ny igår som Zinja har gjort --> http://www.zinja.se  Men det är lite detaljer som jag vill ändra på. Ha det bra!

Hej! Här kommer ett inlägg för att visa at...

Hej! Här kommer ett inlägg för att visa att jag lever. Har varit borta från bloggen ett tag, men nu kommer ett inlägg efter en omedveten paus. Idag har jag varit i Norge och jag har badat. Inom en snar framtid kommer jag att publicera ett inlägg som kommer handla om.... Nej, det kommer jag inte avslöja än. Det får ni se då.