Min dag 30/5 2013

Denna bild är en snabb berättelse om min dag. Tänkte göra berättandet finare, men det blev desto mindre med text.

Men kan tillägga en sak som inte står med i texten: Hade bara en lektion i skolan idag, därav alla aktiviteter under dagen.

Heja Sverige! Eller...?

 Ja, ikväll är det Eurovision. Ett år sen ungefär sen sist. Lyckan när Loreen vann var stor. I år spelar det helt ärligt inte så stor roll. Vi vann ju förra året, så blir väl inte direkt besviken om vi inte vinner, men Robin lär bli historisk om han ändå skulle lyckas ta hem segern. Det är ju rätt sällan som ett land går och vinner 2 år i rad. Men jag har väl andra favoriter också. Bland annat Spanien, Schweiz och Storbritannien. Men där ska jag också komma fram till en favorit.
 
Och i år vet jag inte vilket land jag hejar på. Självklart är ju Sverige en av favoriterna bara för att det är Sverige och att låten är rätt bra. Men eftersom ESC är i Sverige detta år känns det som man kan slappna av lite mer och heja på det land som man faktiskt tycker är bäst. 
 
 
 
 

Härligt väder

Egentligen borde det ses som skandal att jag sitter inne nu när det är så fint väder. Fy skäms. 
 
Iallafall, idag hade jag kort skoldag. Började 9:50 och slutade 11:55. Yey! Inget fel med det. 
 
Imorgon ska jag tillbaka till golfkursen och det är sista gången och sen är det tänkt att man ska få va ute på banan att spela om allt går som det är tänkt.
 
Juste! Kom på nu att det är ju Norges nationaldag idag. Undrade varför skolan hade hissat den norska flaggan, men nu kom jag på.