Inte varje dag man är med i tidningen.

Idag var jag med i tidningen. Repotaget var i NWT Xtra. Vi fick tårta också under intervjun. Kul att jag hamna på den stora bilden på internet. I papperstidningen var det dock samma storlek som den andra bilden. Här är länken till repotaget om nån vill läsa hela reportaget: http://nwt.se/mera/xtra/article1363227.ece
Idag har jag även presenterat skoltidningen på klubbshowen. Det blev tre föreställningar idag, och på måndaf blir det två. Det gick bra. Men ha det så bra så länge!


Kungabesök i Karlstad.

Det är inte lätt att ha kungabesök. Dagens rubriker i tidningarna:

Detta ledde till total förvirring bland elever på skolan. Men när det var dags för hemfärd var det inte så mycket kaos som det verkade. Den enda skillnaden var väl att bussarna åkte en annan väg än vanligtvis, eftersom det var avspärrat. Sen såg jag väl poliser på långa rader, men annars var det som vanligt. Men det är ändå coolt att kungen varit i Karlstad! Och han har ju också varit i Forshaga vilket är ännu coolare. Sen får vi ju inte glömma vår trevliga drottning heller, som också är med.

Idag fick vi också tårta i skolan. Det var en jättelång rulltårta som bredde ut sig över innegården på skolan. Den va verkligen lång!

Men annars har det mest vart en slöardag i skolan, förutom att jag var med på genrepet inför en klubbshow som elevkåren anordnar varje år.

Men det va allt för mig!