Sep. 13, 2012

Hej! Skriver ett litet snabbt inlägg här om dagen och lite grejs.

Idag har jag varit i skolan och sen på pianospelningen så fick jag fortsätta att jobba med min läxa från förra veckan, men snart kan jag den hand för hand så då är det bara att sätta ihop bägge händerna så kan jag den sen. Det gäller att vara envis.

Imorgon är det en relativt lång dag. Jag börjar tio i tio men jag måste ändå åka ännu tidigare än vad jag tänkt mig för jag ska springa över till älvkullen för att hämta ett medlemskort där hos elevkåren. Får se om jag hittar dit! Kan fixa det under dagen, men det är bättre att fixa det på morgonen. Dagens höjdpunkt imorgon blir nog när vi har estetisk kommunikation, där jag för tillfället har dans och teater. Efter några veckor får jag sluta efter lunch för då har vi ingen esko men sen får vi prova på media och bild och sen runt jul får vi välja något av dans teater media och bild som vi vill läsa eller vad man kan säga. Vi får inte prova musik eftersom vi går den linjen och samma gäller för tex dans. De som läser dans får inte ha det på eskon eftersom de går dans osv.

Men nu kan jag inte blogga mer, hejdå!

ser jätteglad ut på bilden. eller inte.

Testar nya appen.

Hej! det var ett tag sen som jag bloggade. Men på sista tiden när jag har velat blogga så har det bara krånglat för mig, men idag lyckades jag komma in efter att ha försökt flera gånger. Kanske blogg.se som spökar igen? Iallafall. Jag tänkte skriva lite om vad jag gör nuförtiden. Jag går på musiklinjen på gymnasiet i Karlstad. Där trivs jag jättebra. Hade egentligen inga större förväntningar, men det blev ändå mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Så det kommer nog bli en hel del bloggande om musik och skolan hade jag tänkt mig, om jag nu lyckas hålla bloggandet vid liv. Det går i perioder.

Idag har jag iallafall varit i skolan. Sen har jag varit hemma och gjort läxor och sen har jag inte gjort så mycket mer. Imorgon börjar jag iallafall skolan 9.30 så det är skönt att börja sent ibland. Visserligen slutar jag tjugo i fem på torsdagar, men det gör inget. Jag tänker i stort sett inte på vad klockan är förrän jag har slutat och jag tittar på klockan. Sen när jag har slutat blir det att ta bussen till Forshaga där jag ska spela piano. Har med min gamla pianolärare ifrån grundskolan där jag gick på kulturskolan, så den enda skillnaden är att jag får ta pianolektioner på Lärcenter istället. Det har jag inget emot. Sen efter det får jag se vad det blir.

Vill avsluta inlägget med att säga att fördelen med att ha appen där man kan blogga är att man kan skriva längre inlägg och ha rubrik och en massa andra saker som man inte kan göra om man bloggar via SMS tillexempel.

Men det här var nog allt för mig för tillfället. Ska försöka blogga snart igen!

PS. Bilden är från i somras. DS.