Idag är det skottdagen, för den som har mi...

Idag är det skottdagen, för den som har missat det. Idag har jag varit med mamma till dagis där hon jobbar. Det var roligt men krävde väldigt mycket energi. Imorgon blir det att åka slalom i Dömle igen:). Denna gång ska ingen tappa något liftkort, som inträffade förra gången. Tur att det finns så snälla människor som lånar ut sina egna liftkort:). Orkar inte blogga något mer nu, för jag är så trött från idag.

Emilia

Jag har intervjuat en bloggare som heter Emilia, och jag ställde lite frågor om hennes blogg och sånt och tänkte publicera det nu.


Fråga: Vad bloggar du om?
Jag bloggar om mitt liv som blivande ung mamma. Om mina tankar och händelser i vardagen. Lägger även ut så mycket bilder jag kan & försöker vara varierande i mina inlägg :)

Fråga: Hur länge har du bloggat?
På den bloggen jag har ni har jag bloggat sen oktober 2011. Dock har jag haft andra bloggar innan som jag började med när jag var runt 12-13 kanske?

Är det många som besöker din blogg?
Jodå, jag kan inte klaga, har runt 250-300 unika läsare per dag :)

Läser du andra bloggar?
Ja, läser massor bloggar, dock mest bara föräldra/gravid bloggar :)

Tycker du om att fylla i blogglistor?
Ibland, om dom är roliga.
Om du skulle vilja ändra på något på din blogg, vad skulle det vara?
Ingenting tror jag, är nöjd med den som den är, tröttnar ofta på designen dock men då får man ju bara göra en ny ;)
Vad brukar du göra på fritiden?
Just nu har jag "fritid" hela tiden och jag gör inte så mycket just nu alls förutom att längta efter min bebis och planera.
Kollar mycket på film och olika serier, löser sudoku och städar ;)

hennes blogg hittar ni här: http://eemijji.blogg.se

Nu är jag här igen!

Nu har datorn startat upp efter att jag suttit och väntat på att den ska starta i skrivande stund 46 minuter. Det låter som att det var drygt men inte så värst. Lite men det känns inte som jag suttit och väntat i lite drygt 50 minuter om man avrundar uppåt.

Jag har laddat ner en app till telefonen där det finns olika ljud och min signal när jag får sms, mejl eller att någon tillexempel spelat på wordfeud är Janice från tv-serien friends där hon säger Oh my god.Friends är min favorit tv-serie bland de amerikanska.


Jag tänkte fortsätta att hålla min inom teknikämnet. Laddade hem ett spel igår till mobilen som heter Piggy adventure. Det är riktigt roligt!Nu blev det inte så mycket text utan mer bilder. Men jag ska skriva lite mer nu tänkte jag.

Planerna för resten av dagen ser ut såhär:

Besöka lite bloggar.

Fixa med bloggen.

Gå ut en stund.

Gå till B, E och P senare ikväll som vanligt.

Vad har jag gjort idag fram tills nu då?

Jag har faktiskt inte gjort så mycket. Jag har lyssnat på en zumbalåt, sen har jag spelat gitarr. Efter det har jag inte gjort så mycket, eller jag minns inte snarare. Man gör inte så mycket när det är lov. 

Idag kändes träningsvärken ifrån gårdagens tur i slalombacken. Det är något som är säkert iallafall. Nu har jag inte så mycket mer att säga faktiskt.

Ha det!