Sundstabadet

Idag har varit en rolig dag som spenderats på Sundstabadet. Vet inte hur många gånger jag åkte i vattenrutschbanorna, men de var roliga. Inte egentligen särskilt speciella jämfört med andra, men roliga ändå. Tänkte bara lägga ut lite skojiga bilder som jag hittat på Facebook.

Och ja, jag är besatt av roliga/gulliga/vanliga djurbilder hihi. Men visst är de skojiga?

Dag 3 - Mitt drömresemål

Mitt drömresemål no. 1 är Bolivia. Detta är lite märkligt säkert, då det ju inte finns något hav. Men pengarna som samlas in på Hjärtegåvan går till barn i Bolivia, och ju mer jag får veta och höras berätta om Bolivia, ju mer vill jag dit. Har sett bilder därifrån, och landskapet är helt fantastiskt som det verkar. Det verkar heller inte finnas tid på samma sätt som i Sverige, utan folk kommer när de kommer. Bussarna likaså. Visst, finns fattigdom och sånna tråkigheter, men det gör det nästan mer lockande. Tror att det kan vara nyttigt att få se hur andra kulturer fungerar och så vidare. Tror att man inte uppskattar hur bra man har det i Sverige, även fast det finns mycket här med som är lite bak och fram. Vill ut och se mig i världen, och Bolivia är den stora drömmen. Men även Frankrike står högt upp på listan.

(Bilder från Google)
Detta är på ett sätt coolt. Lite osäker men tror det är en slags öken av något slag som finns i Bolivia.Titikakasjön (stavning).

Kan inte riktigt sätta fingret på varför jag gillar naturen där så mycket, men den är så vacker, och det är verkligen ett fotograferingsland. Men allt är säkert inte bara bra i landet. Men som jag skrivit ovan så är det bra att få uppleva det också. Om jag kommer dit nån gång, vilker jag verkligen hoppas, så får jag se om jag har samma syn och åsikt då som nu. Hoppas dock att den ändras, så man får ut något av det.

Har längtat tills dag 3 på blogglistan skulle komma, så jag kunde skriva om Bolivia.

Dag 2 - En person som har haft stor påverkan till vem jag är idag

Nu ska jag vara sådär allmänt tråkig och skriva att det är nog inte direkt en speciell person som påverkat mig. Det är snarare olika händelser som varit tuffa som gjort mig till den personen jag är idag. Även fast jag inte haft världens bästa självkänsla och självförtroende så har jag ändå varit stark i tuffa situationer att stå för mina åsikter och för den jag är.
Men lätt har det inte varit. Ångrar heller ingenting, för som sagt. Hade inte saker blivit som de blivit, hade jag inte varit den Elin jag är.