Lek inte med elen!

www.clcsystems.se lastcell är ett företag som håller på med elsäkerhet. De kan ha service hos kunder som har olika produkter som är köpta hos CLC Systems AB, men även andra kan få service av elen av dem, om det finns möjlighet. 
 
Varför ska man då ha service på elen? Tja, det kan gå väldigt illa om det är något fel på elen som inte märks. 
 
Det är väldigt farligt att leka elektriker själv, om man inte är elektriker och vet vad man gör. Det kan börja brinna tillexempel. 
 
Och tänk tillexempel att du har massa lösa strömkablar som härjar lite överallt. Vad händer om ett litet barn kommer åt dom? Jo, det kan ske väldigt allvarliga konsekvenser. Det kan faktiskt dö. 
 
Det finns en anledning till varför det finns olika säkerhetsgrejer att köpa så att barn inte ska komma åt det. Och den anledningen är helt enkelt att el är farligt om man inte kan med det. 
 
Säg att du tillexempel har lösa strömkablar i badrummet. Då är faran enorm då det ju även är vatten i rummet. De flesta känner säkert till att vatten och ström inte är någon bra kombination. 
 
Det är också farligt att använda trasiga prylar som går på elektricitet då man kan få stötar av dom. Så jag råder er läsare till att det bästa är att låta en kunnig elektriker fixa elen om man är det minsta osäker. Det kan gå jättefel. För ingen vill väl att det ska gå såhär: 
 
 
Eller att det ska sluta ännu mer tragiskt och sluta såhär: 
 
 

Kommentera här: